marjon bos Pura voetverzorging
Pura voetverzorging is een kleinschalige pedicure in de gemeente Westerwolde en is gevestigd in Bellingwolde. De cliënten kennen wij veelal persoonlijk en geven onze cliënten in een ontspannen omgeving de Pura behandeling die de cliënt wenst of nodig heeft op basis van ons advies. Bij Pura voetverzorging is ons streven om met natuurlijke producten gezonde voeten te krijgen, want gezonde voeten is de basis voor een actief en fit leven.
pura voetverzorging voeten
Pura voetverzorging is opgericht in 2021 door Marjon Bos. Marjon is in 1970 geboren en opgegroeid in Apeldoorn. In 2000 is ze met haar man verhuist naar Bellingwolde. Ze wonen, inmiddels met 4 dochters, nog steeds op de prachtige plek, waar sinds 2021 dus ook Pura voetverzorging is gevestigd.
voeten in-water
Marjon heeft in diverse branches gewerkt, maar de verzorging geeft haar toch de meeste energie. Naast haar parttime baan als tandarts-/preventie assistente bij Puur Mondzorg wou ze meer en heeft haar oude vak pedicure weer opgepakt.
pura voeten
Pura voetverzorging is ontstaan uit het pure van de natuur waar Marjon van houdt. Het is dan ook haar streven om zoveel mogelijk met 100% natuurlijke producten te werken, vandaar de naam Pura en daarbij natuurlijk het logo dat door de groene kleur de natuurlijkheid uitstraalt.

Rhederweg 16
9695 CC Bellingwolde

Tel. 06-46141314

KVK nummer 81967608
Btw nummer NL003624623B51

Volg ons: